Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Basgitaar

Sjef van Tongeren

“Je bent nooit te oud om te leren”. Met die gedachte ben ik als laatbloeier gestart met muziek maken. Muzikanten als Donald Duck Dunn, Larry Graham, Jack Bruce, Chris Squire en vele anderen leidden mij in de richting van de basgitaar. Een tikkie op de achtergrond vorm ik daarmee een degelijke, stuwende basis voor Soul in One, wier repertoire mijn volledige voorkeur heeft.

Mijn basgitaar

Na mijn Starfire Sunburst, die na een half jaar ‘rakken’ zo krom getrokken was dat je er een pijl mee af kon schieten, nu in het bezit van twee ‘echte’ Fender basgitaren: een standaard Jazz Bass IV en een American Deluxe Dimension Bass IV HH Cayenne. Vooral die laatst heeft een heel bijzondere klankkleur.

Bekijk de andere bandleden