Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Zang

Marlous Janssens-Homan

Deed op de middelbare school jaarlijks mee aan de Nacht van de Muziek, een concert door leraren en scholieren. Op mijn 23e in mijn geboorteplaats Rotterdam gestart in de allround coverband Face2Face. Later bij soulband ‘The Soulchain’ en sinds januari 2015 bij Soul in One. Ik voelde meteen dat de sfeer in de groep goed is, en dat het gaat om samen plezier beleven aan het maken van muziek.

Mijn stem

Voor een blondine schijn ik behoorlijk wat soul in mijn stem te bezitten … dat krijg ik vaak te horen tenminste. Mijn stemkleur is warm en helder, soms een beetje donker. Qua timing zoek ik wel eens de randjes op. Ook het zingen in harmonieën vind ik erg gaaf en ik ben supertrots als het tof klinkt! Heb een voorkeur voor de oude soulmuziek van de jaren 60 en 70. Laid back timing, emotie van de verhalen en mooie harmonieën. Stevie Wonder, Etta James, Gladys Knight dus!

Bekijk de andere bandleden