Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Gitaar

Ferry van der Hoff

Gitaarspelen leerde ik van mijn vrienden en toen we drie akkoorden beheersten vonden we dat het hoog tijd werd om een bandje te beginnen. Met een omgebouwde radioversterker en wij gekleed in een mooi jasje, zwarte broek en witte schoentjes speelden we de typische Indo rock van die tijd. Net als Crazy Rockers en Tielman brothers, mijn grote helden van destijds.
Aangezien elke straat wel een bandje had en de concurrentie dus moordend was, besloot ik echter om maar weer naar school te gaan.

Mijn gitaar

Mijn liefde voor dit instrument moet op jonge leeftijd al erg groot zijn geweest, want mijn zelf-gemaakte gitaar met hoog liggende snaren leverde me heel wat zere vingers op. Als slaggitarist bij Soul in One geef ik nu ondersteuning aan die hele gave soulmuziek, die onze band geadopteerd heeft.

Bekijk de andere bandleden